През нощта валежите почти навсякъде ще спрат, облачността ще се разкъсва

...
През нощта валежите почти навсякъде ще спрат, облачността ще се разкъсва
Коментари Харесай

Валежите спират

През нощта преваляванията съвсем на всички места ще спрат, облачността ще се раздира и понижава. След среднощ тук-там в равнините и низините ще се образува мъгла или ниска облачност. Ще бъде съвсем безшумно с минимални температури предимно сред 0° и 5°. Утре ще доминира слънчево време с повече облачност над планинските и източните региони, където на обособени места, основно след обяд, ще превали дъжд. Ще остане съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°, в Русе - към 15°.

Над планините облачността ще бъде най-вече забележителна, преди обяд по върховете ще бъде мъгливо. Главно след обяд тук-там ще има слаби превалявания от дъжд, над 1800-2000 m - от сняг. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m - към 0°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има в следобедните часове и на обособени места, основно по южното крайбрежие, ще превали слаб дъжд. Преди обяд, когато ще бъде съвсем безшумно, в обособени региони ще бъде с ниска облачност или мъгла. След обяд ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 9° и 12°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР